ashu's Blog

Aloo k Kabab

Posted on: August 11, 2010

آلو کے کباب

اجزاء:
آلو آدھا کلو ( کدّو کش کرکے پانی اچھی طرح نکال لیں)
(آلو چھیل کر دھو لیں ، اُس کے بعد کش کریں )
ہرا دھنیا ۔ تھوڑا سا۔
گرم مصالحہ ۔ 2 چائے کے چمچ۔

نمک۔ حسبِ ذائقہ۔
پسی سرخ مرچ۔ دو چائے کے چمچ۔
انڈا 2 عدد۔
میدہ آدھی پیالی۔
کالی مرچ ۔ آدھا چائے کا چمچ۔
آئل ۔ تلنے کے لیئے۔
ترکیب:
کدّو کش کیئے ہوئے آلوؤں کو سارے مصالحے لگا کر دو گھنٹے کے لیئے فریج میں رکھ دیں پھر نکال کر پکوڑوں کی طرح تل لیں اور چٹنی یا کیچپ کے ساتھ مزے سے کھائیں۔

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

My Gravatar


Pearlcuisine is a personal interest blog for publishing news articles, sharing interesting information for food,new recipies,new style and more fun

More Food Sites



"PEARLCUISINE"



"FOODBLOG"



"COOKINGWITHAMY"



"LAHORE-MENU"



"SIMPLE INDIAN FOOD"

http://www.indianfoodsguide.com/indian-food-guide/indian-restaurants/europe/netherlands/rotterdam/
http://www.associatedcontent.com/article/56600/best_indian_cooking_blogs_authentic.html
http://blog.hotelclub.com/top-10-international-cuisine/
http://www.sbs.com.au/food/cuisineindex/RecipeByCuisineMain/18

Categories

Postings

August 2010
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Rated

Blog Stats

  • 34,233 hits

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 5 other followers

Share

Bookmark and Share

Subscribe

Tell a Friend

Flickr Photos

%d bloggers like this: